Skip to main content

Νικηφόρα με 4-0 πέρασε από το "Γεντί Κουλέ" ο Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Superleague. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στην Κρήτη και με νίκη τους την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ, κατακτούν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο. Ο ΟΦΗ προσπάθησε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με μεγάλο σκορ καθώς οι συνδυασμοί των Πειραιωτών δεν άφηναν περιθώριο. Το χορό των γκολ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ράφικ Τζεμπούρ στο 7ο λεπτό. Ο Αλγερινός έβαλε την προσωπική του σφραγίδα και στο 78' για το 3-0 και έφτασε τα 20 γκολ στο σύνολο.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Βλαχοδήμος (69') ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε Παπάζογλου τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου. Τζεμπούρ και Αμπντούν διεκδικούν τον τίτλο των κορυφαίων του αγωνιστικού χώρου. Και οι δύο ήταν πολύ καλοί, συνεργάστηκαν άψογα και ο δεύτερος ειδικά δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πόσο πολύτιμος είναι στα χαφ. Επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό όπως είπαμε, η νίκη επί της ΑΕΚ που θα του χαρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. 

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Ζαχαράκης (46' λ.τ. Βιτώρος), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος και Μακρής (57' λ.τ. Μπανούσης).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μασάντο (67' Μανιάτης), Παπάζογλου, Φέισα, Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος (73' Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79' Σιόβας), Γκρέκο και Αμπντούν.

*Νωρίτερα, Ατρόμητος και Κέρκυρα κατέκτησαν επίσης από τρεις βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα για τα δικά τους παιχνίδια:  Αλώβητος στην Κομοτηνή ο Ατρόμητος – Νίκη για Κέρκυρα!