Skip to main content

Πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον νόμο αντιμετωπίζει ο Καρίμ Μπενζεμά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Φεβρουαρίου πιάστηκε από τις κάμερες κυκλοφορίας της Μαδρίτης να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα με το πολυτελές αυτοκίνητο του.

Δείτε περισσότερα

Zλάταν πρόκρισης!

Συγκεκριμένα όπως τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο σημείο που “πιάστηκε” ο Μπενζεμά το όριο ήταν 100 χιλ και αυτός έτρεχε με 216. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Γάλλος να κινδυνεύει ακόμη και με ποινή φυλάκισης έως έξι μήνες. Η απολογία του στον ανακριτή άργησε να πραγματοποιηθεί διότι ο Ζοζέ Μουρίνιο τον ήθελε για τους αγώνες της Ρεάλ με Μάντσεστερ και Μπαρτσελόνα.

Επειδή όμως όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, υπάρχει πιθανότητα, αν ο δικαστής αναγνωρίσει κάποια ελαφρυντικά, ο Μπενζεμά να την… γλυτώσει πιο φτηνά, πληρώνοντας ένα βαρύ πρόστιμο και προσφέροντας εθελοντική εργασία για 3 περίπου μήνες. Το μόνο που φαίνεται σίγουρο είναι πως θα αφαιρεθεί η άδεια και το δίπλωμα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος για τα επόμενα 4 χρόνια δεν θα μπορεί να οδηγήσει.