Skip to main content

Αγνοεί το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ προς το πρόσωπό του ο Πάουλο Μαάντο ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως θα γίνει πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό.

Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» όπου και ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των Ρώσων. «Όχι δεν ξέρω κάτι γι αυτό που λέτε, για ενδιαφέρον κάποιας ρωσικής ομάδας για την απόκτησή μου. Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι στο μυαλό μου, αυτό με ενδιαφέρει», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Δείτε ακόμη: Πάμε… Ταμείο: Οι Προτάσεις της ημέρας!

Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων των Πειραιωτών προς το πρόσωπό του μετά το τέλος του αγώνα  με τον Άρη τόνισε: «Κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να δουλεύω καλά. Ο κόσμος είναι λογικό να θέλει κάθε φορά περισσότερα. Εγώ οφείλω να δουλεύω συνεχώς και όσο περισσότερο γίνεται. Συγκεντρώνομαι σε αυτό και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

Τέλος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, είπε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να έχουμε καλή απόδοση και να βάλουμε τις βάσεις για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς στόχους».