Skip to main content

Όλα ανοιχτά για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεάλ και Μάντσεστερ έμειναν στο 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς της Αγγλίας όπου αναμένεται μία ακόμη γιγαντομαχία. Ακόμη μεγαλύτερη… 

Η ψυχρολουσία ήρθε νωρίς για τη «βασίλισσα» που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’ με το γκολ του Γουέλμπεκ αλλά η απάντηση του Ρονάλντο  ήταν άμεση. Ο Πορτογάλος μόλις δέκα λεπτά μετά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και ανέβασε το ηθικό των «μερένχες». Το 1-1 όμως έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας έτσι το πάνω χέρι στο συγκρότημα του Φέργκιουσον να κάνει παιχνίδι εντός έδρας στον επαναληπτικό και ποιος ξέρει; Το εκτός έδρας τέρμα της δίνει περισσότερες ελπίδες σίγουρα.

Δείτε επίσης:  Premier League: τα 5 καλύτερα γκολ της εβδομάδας!

 

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαχτάρ κρατούσε την νίκη σφιχτά στα χέρια της αλλά οι Gερμανοί έκαναν πάλι το θαύμα τους (2-2). Το σκορ άνοιξε ο Σρνα (31’), ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 1-1 στο 41’ αλλά οι Ουκρανοί σκόραραν εκ νέου με τον Κόστα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Κι εκεί που πίστευαν ότι θα πάρουν τη νίκη, ήρθε ο Χούμελς να επιβεβαιώσει τον νόμο που θέλει τους Γερμανούς πολύ σκληρούς για να πεθάνουν! Ο κύριος αυτός λοιπόν έκανε το 2-2 στο 87' για τη Μπορούσια, "πάγωσε" κι άλλο το ήδη παγωμένο Ντόνετσκ και έδωσε στη Ντόρτμουντ σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα είναι "φωτιά.!