Skip to main content

Το ταξίδι του Ολυμπιακού για το Europa League ξεκίνησε καθώς την Τετάρτη (13/2) η ομάδα πέταξε για Βαλένθια όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Λεβάντε για τη φάση των «32» της διργάνωσης.

Δείτε ακόμη: Όπου ξύλο και χαρά, ο Μπαλοτέλι πρώτος!

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» καθώς και ο Μίτσελ δεν θέλησαν να δηλώσουν τίποτα στα Μέσα Ενημέρωσης καθώς το απόγευμα θα  γίνει η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται ήδη στην Ισπανία καθώς ήταν προσκεκλημένος του Ερνέστο Βαλβέρδε στο χθεσινό(12/2) παιχνίδι της Λεβάντε με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.  Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα δώσει το παρόν και στον αυριανό(14/2) αγώνα με τη Λεβάντε.

Στα αγωνιστικά, η 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Μέγερι, Κάρολ, Βλάχο, Αμπντούν, Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοντέστο, Σιόβα, Βλαχοδήμο. Στην Ελλάδα παρέμειναν λόγω τραυματισμού Πίνο, Φουστέρ, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και ο Παπάζογλου που βρίσκεται  εκτός ευρωπαϊκής λίστας. 

Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου είναι σήμερα(13/2) στις 18:15.