Skip to main content

Όλοι μας θυμόμαστε πριν από λίγες το καταπληκτικό γκολ που πέτυχαν οι πιτσιρικάδες του Α. Ο Γιάννενα, όταν αλλάζοντας 20 πάσες πέτυχαν ένα φανταστικό γκολ. Όπως ήταν φυσικό αυτό το βίντεο θύμισε τον τρόπο που παίζει η Μπαρτσελόνα κάνοντας παράλληλα τον γύρο του κόσμου. Δεν θα μπορούσαν να μην το δουν και οι άνθρωποι της Μασία της περιβόητης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα που βγάζει κατά 80% τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Δείτε περισσότερα

Μετά τον Καβάνι έγινε τοιχογραφία και ο Χάμσικ!

Οι άνθρωποι της Μασία λοιπόν έκαναν κάλεσμα στον Α.Ο Γιάννινα, ώστε οι δυο ομάδες να παίξουν ένα φιλικό αγώνα. Οι υπεύθυνοι των Καταλανών έστειλαν τιμητική πρόσκληση την Παρασκευή στη γιαννιώτικη Ακαδημία για φιλικό παιχνίδι. Το e-mail που έφτασε στα γραφεία των Ακαδημιών αναφέρει ότι:

«πληροφορούμενοι για την ομάδα σας μέσω του γκολ που έχει προκαλέσει διεθνή θαυμασμό θα είναι τιμή μας να δεχτείτε την πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία μας με προτεινόμενη ημερομηνία 24 Μαρτίου». Το μόνο που απομένει τώρα είναι η ενημέρωση των γονέων των παιδιών του Α.Ο Γιάννινα κάτι που έγινε ώστε να δώσουν την συγκατάθεση τους γι' αυτό το ταξίδι των μικρών. Δείτε το βίντεο του πολύ ωραίου γκολ.