Skip to main content

Ο Λουίς Σουάρεζ σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα είναι στο ''στόχαστρο'' του Πεπ Γκουαρντιόλα και της Μπάγερν για το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως η Λίβερπουλ είναι ο μόνος σύλλογος στον οποίο θέλει να αγωνίζεται, καθώς όπως ο ίδιος λέει, είναι η ομάδα των ονείρων του.

Δείτε περισσότερα:Οι απαιτήσεις του Φαλκάο

''Έχω πραγματοποιήσει την επιθυμία μου, να αγωνιστώ στην ομάδα των ονείρων μου. Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους του κόσμου και εγώ είμαι ευτυχισμένος εδώ. Η οικογένειά μου είναι, επίσης, πολύ καλά στην Αγγλία, οπότε δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα''.

''Το συμβόλαιό μου λήγει το 2018, συνεπώς είναι πολύ πρόωρο να ασχολούμαστε με την επέκτασή του. Πιθανολογώ πως η συζήτηση θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, το νωρίτερο. Ίσως και το 2014. Θα ήταν παράλογο να περιμένω να με καλέσει η διοίκηση 6 χρόνια πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου''.

''Είμαι στην ομάδα που επιθυμώ, άρα κάθε κουβέντα είναι περιττή. Δεν θέλω να φύγω από τη Λίβερπουλ και αυτό το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία'', τόνισε ο Ουρουγουανός επιθετικός.