Skip to main content

Στην Αγγλία βρίσκεται η εθνική ομάδα της Βραζιλίας η οποία δίνει σήμερα ένα σημαντικό φιλικό στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία. Στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η ομάδα, ο σταρ της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, γιόρτασε τα 21 πρώτα του γενέθλια μπροστά σ πλήθος δημοσιογράφων. Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από Άγγλους δημοσιογράφους για το πως βλέπει την ομάδα των “λιονταριών” στο επόμενο Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία.

Δείτε περισσότερα

100άρης ο Άσλεϊ Κόουλ

Η απάντηση που έδωσε ο Νεϊμάρ μάλλον δεν άρεσε και πολύ σε όσους την άκουσαν λέγοντας ότι η Αγγλία αν και είναι καλή ομάδα, δεν έχει καμία τύχη στο Μουντιάλ. Παράλληλα χαρακτήρισε ότι όλη η ομάδα είναι ο Ρουνέι.

Αναλυτικά δήλωσε στην "Daily Mail".

"Η Αγγλία είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες αλλά δεν είναι μέσα στους βασικούς μας αντιπάλους στο Μουντιάλ", σημείωσε χαρακτηριστικά. "Έχουν τους παίκτες να πάνε καλά. Αν νομίζω όμως ότι έχουν την ίδια ποιότητα με την Ισπανία και την Αργεντινή; Όχι. Και επιπλέον εξαρτώνται μόνο από έναν παίκτη, από τον Ρούνεϊ", συμπλήρωσε για να εξηγήσει στη συνέχεια περισσότερο: "Στη Βραζιλία έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι. Το ίδιο στην Αργεντινή. Αν ο Μέσι δεν κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπάρχουν οι Αγκουέρο και Τέβεζ. Στην Ισπανία αν δεν παίξει καλά ο Ινιέστα, έχουν τον Τσάβι και τον Βίγια. Στην Αγγλία όμως, πέρα από τον Ρούνεϊ, δεν βρίσκεις κάποιον άλλον παίκτη που μπορεί να πάρει ένα ματς".