Skip to main content

Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα σήσωμη όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 έξω από το “Γ. Καραϊσκάκης” για να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας του 1981 στην θύρα 7 στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν, περισσότερα από 1000 άτομα βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την τραγική ημέρα στο ματς με την ΑΕΚ.

Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, όπως και των υπολοίπων τμημάτων του Ολυμπιακού. Επίσης το παρόν έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως βουλευτές Πειραιά, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, αλλά και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Το σύνθημα που ηχούσε καθόλη την διάρκεια ήταν “το αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε” χωρίς παράλληλα να λείπουν και οι προτροπές για νίκη στο ερχόμενο μπασκετικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα.

Δείτε περισσότερα

Τη Δευτέρα η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος