Skip to main content

Όπως πάντα μετά από κάθε μεγάλο ντέρμπι, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το El Clasico. Το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφαέλ Βαράν. Όπως είναι φυσικό όλες οι Ισπανικές εφημερίδες στάθηκαν στο πολύ μεγάλο παιχνίδι που είδαμε αλλά και στην φανταστική απόδοση του νεαρού Γάλλου.

 

«Το καλύτερο ποδόσφαιρο του κόσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η As και έχει στο πρωτοσέλιδό της τους παίκτες της Ρεάλ να πανηγυρίζουν. Παράλληλα, αναφέρει: «Ένας Βαράν αυτοκρατορικός ισοφάρισε το τέρμα του Σεσκ. Όλοι πάλεψαν σαν θηρία και αποχώρησαν σαν φίλοι».

 

«Κολοσσιαίο», τονίζει η επίσης μαδριλένικη Marca και προσθέτει: 1-1 Σωτήρας Βαράν. Έσωσε τρία γκολ και σημείωσε το τέρμα της ισοπαλίας στο πρώτο του clasico. «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έδειξαν με ένα μεγάλο ματς ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ο Ινιέστα βασίλευσε πάνω από τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Μεγάλη απόκρουση του Ντιέγο Λόπεθ», συνεχίζει.

 

Από την πλευρά τους οι Καταλανικές εφημερίδες αναφέρονται στην τύχη της Ρεάλ που κατάφερε να ξεφύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδό της. Η El Mundo Deportivo, από την πλευρά της τονίσε «Η Μπάρτσα μπορούσε να καθαρίσει το ματς με τά το γκολ του Σεσκ, αλλά δεν ήταν εύστοχη. Ο Βαράν έδωσε ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο διαιτητής ήταν επιεικής με τους blancos».