Skip to main content

Κρίσιμος αγώνας για τον Παναθηναϊκό είναι αυτός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο(27/1 19:30μμ).

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Περιστεριώτες με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο όχι μόνο από πλευρά βαθμολογίας αλλά και ψυχολογίας των παικτών. 

Δείτε ακόμη: Οριστικά εκτός για δύο μήνες…

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και για τον Φάμπρι είναι αυτό με τον Ατρόμητο καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είναι μόλις λίγες εβδομάδες στον πάγκο του «τριφυλλιού», ωστόσο δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σημερινός(27/1) αγώνας να κρίνει ως ένα βαθμό τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά στο θέμα του Λουκά Βύντρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από την ομάδα μετά και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Λαγός, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαυρίας, Ζέκα, Σο, Καζιγιάμα, Φουρλάνος, Σισοκό, Τοτσέ, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι.

Στην αντίπερα όχθη ο γηπεδούχος Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στους «πράσινους» για να εδραιωθεί  στην πεντάδα και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον νέο παίκτη της ομάδας, Σαλόζε Ουντότζι όχι όμως και τον Βαγγέλη Μάντζιο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ουντόζι, Σουμπίνιο, Κούτσι, Καραμάνος, Καραγκούνης, Καλλέργης, Επστάιν, Φάμπιο.