Skip to main content

Εξαιτίας της χιονόπτωσης που έπληξε το Σάββατο (26/1) την Κομοτηνή αναβλήθηκε ο αγώνας Πανθρακικός – Ολυμπιακός, ωστόσο σήμερα(27/1) καιρού επιτρέποντος το ματς θα γίνει κανονικά.

Βάσει κανονισμού οι δύο ομάδες θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο γήπεδο την επόμενη μέρα δηλαδή σήμερα (27/1 17:15) όπου αν ο διαιτητής   Απόστολος Αμπάρκιολης κρίνει ότι το γήπεδο πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση.

Δείτε ακόμη: O Webb έκανε τα στραβά μάτια σε κραυγαλέο τάκλιν!

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει στις υπηρεσίες του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ωστόσο ως την Κομοτηνή ταξίδεψαν 3000 φίλαθλοι για να τον υποστηρίξουν σε ένα ακόμα ματς και να τον βοηθήσουν με τον τρόπο τους να πάρει την 16η νίκη στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας

Στην αντίπερα όχθη ο γηπεδούχος Πανθρακικός ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντενίζ Μπαϊκαρά και Αντριάν Λουσέρο που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν κόντρα στον Ολυμπιακό. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Χρήστος Τζάνης.

Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Τζάνης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Βαϊρουά, Καθάριος, Πόπτσης, Κοντογουλίδης.