Skip to main content

Είδηση με όλη τη σημασία της λέξεως! Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο "Ανοέτα" από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-2 και έχοντας μείνει με παίκτη λιγότερο από το 57' έπειτα από την αποβολή του Ζεράρ Πικέ. 

Οι "μπλαουγκράνα" προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι και μάλιστα πήραν διαφορά δύο τερμάτων με τα γκολ των Μέσι στο 7' και Ροντρίγκες στο 25' αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Ο Κάστρο μείωσε πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στην επανάληψη (62'), φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Την απόλυτη ανατροπή πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 90' με το γκολ του Αγκιρέτσε που αποτέλεσε "χρυσή" αλλαγή και έσπασε το ρεκόρ των 12 σερί νικών των Καταλανών. 

Ήττα που κάποια στιγμή θα ερχόταν φυσικά και που δεν αλλάζει ουσιαστικά την κατάταξη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ακόμη +11 από την Ατλέτικο και +18 από τη Ρεάλ. 

Δείτε επίσης:  This is… Tripoli (1-0)!

Σοσιεδάδ: Μπράβο, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ινίγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ιλαραμέντι, Μπεργάρα, Τσάμπι Πριέτο (80' Πάρδο), Γκριεζμάν, Τσόρι Κάστρο (75' Ιφράν), Βέλα (83' Αγκιρέτσε)



Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Πικέ, Πουγιόλ, Ντάνι Αλβες, Ζορντί Αλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (58' Μασεράνο), Πέδρο (89' Αντριάνο), Ινιέστα, Μέσι.

Δείτε και τα γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση!