Skip to main content

Προβληματισμός επικρατεί στις  τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα αλλά και για  την υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να νίκησαν μ σκορ 2-0 τους «Αργοναύτες» ωστόσο για ακόμα μια φορά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν έπεισε. Για την ακρίβεια ήταν αποκαρδιωτική με αποτέλεσμα ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο να αρχίσει τις αποδοκιμασίες.

Όλα τα παραπάνω δυσαρέστησαν τους ανθρώπους της ΠΑΕ που περιμένουν κάτι καλύτερο από την ομάδα και για αυτό το λόγο αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και σήμερα(17/1) να καλέσουν το Λεονάρντο Ζαρντίμ για εξηγήσεις.

Δείτε ακόμη: Και στην προπόνηση βάζει γκολάρες ο Ibra… (video)

Εκτός από το παραπάνω θέμα, δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό  λόγω της στάσης του Βασίλη Τοροσίδη που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα μείνει ή θα φύγει. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σήμερα (17/1) καθώς την Τετάρτη (16/1) οι ιθύνοντες των Πειραιωτών τον κάλεσαν σε συνάντηση προκειμένου να λυθεί οριστικά το θέμα.

Τέλος, περίπλοκη είναι και η υπόθεση ανανέωσης του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο ίδιος μετά τον αγώνα με την Καβάλα ξεκαθάρισε πως σχεδιάζει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου υποστηρίζουν πως  υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Η πρόταση ανανέωσης φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ ενώ το παίκτης φέρεται πως θέλει 1,8 ως 2 εκατ. ευρώ.