Skip to main content

Προβάδισμα στην απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός καθώς ο παίκτης έχει προτίμηση στους «πράσινους».

Ως γνωστόν για τον Αργεντινό άσο ενδιαφέρθηκε εκτός από το «τριφύλλι» και ο Ολυμπιακός και για αυτό το λόγο μάνατζερ του παίκτη, Εστέμπαν Μπουχάν, βρέθηκε χθες (6/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου συναντήθηκε με ανθρώπους του συλλόγου.

Δείτε ακόμη: Δεύτερη συνεχόμενη φορά πάγκο ο Κασίγιας

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έκαναν λίγο καλύτερη πρόταση από τους «πράσινους», ωστόσο ο Μπουχάν ζήτησε εγγυήσεις τις οποίες δεν πήρε. Αυτές, είχαν να κάνουν με το αν ο πελάτης του θα έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού ή αν θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Από την πλευρά του ο Ντε Βινσέντι ξέρει πως το ρόστερ των Πειραιωτών είναι υπερπλήρες και δύσκολα θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ενώ από την άλλη στον Παναθηναϊκό υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση και θα είναι πιο εύκολο να έχει τη δική του θέση στην εντεκάδα.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, οι «πράσινοι» φέρεται να κατέθεσαν πρόταση για τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που θα ξεκινάνε από τα 250.000ευρώ την πρώτη χρονιά και θα φτάσουν τα 300.000ευρώ την τελευταία χρονιά της συνεργασίας τους.

Ο Μπουχάν μετέφερε την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντε Βινσέντι και όπως φαίνεται θα προτιμήσει τους «πράσινους».