Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα (2/12 19:30) στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη.

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός θέλουν διακαώς τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι καθώς μετά τις ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά αντίστοιχα,  θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια το… καλάθι χωράει ένα νικητή και μένει να δούμε ποιος θα γελάσει μετά τη λήξη του ματς.

Ο γηπεδούχος Πανιώνιος θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα και τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, να ανέβουν βαθμολογικά και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς καθώς δεν αγωνίζονται οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι και Μαρίνος λόγω τραυματισμών. Θετικό είναι το γεγονός η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Βιτόλο και  Χριστοδουλόπουλου.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση συνδυασμένη με μια νίκη που θα ανεβάσει ψυχολογικά τους πάντες στην ομάδα.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Βελάσκεζ, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σο, Σισοκό, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Τοτσέ και Πετρόπουλος.