Skip to main content

 

Ο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάλκε για το Champions league πλησιάζει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πρέπει να βρει λύσεις στα διλήμματα που τον απασχολούν σχετικά με την εντεκάδα.

Το πρώτο «πρόβλημα» που καλείται να λύσει ο Πορτογάλος είναι το Τζιμπούρ ή Μητρογλου.

Ο Έλληνας φορ είναι σε πολύ κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές, σκοράρει συνένεια και δείχνει καλύτερα απ ποτέ και είναι έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες του.

Απο την άλλη ο Αλγερινός φρ επιστρέφει από τραυματισμό, αγωνίστηκε ελαχιστα στον αγώνα με την Κέρκυρα, ωστόσο ο ίδιος μοιάζει με θηρίο ανήμερο έτοιμο να ξεσπάσει μετά από τόσες μέρες απουσίας.

Το άλλο θέμα που προβληματίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σχετίζεται με το κέντρο της άμυνας. Ο Πάμπλο Κοντρέρας που απουσίασε λόγω τραυματισμού επιστρέφει και το έρωτημα είναι: Να χρησιμοποιήσει στο ματς με τη Σάλκε τον Χιλιανό που μόλις επανήλθε στις επάλξεις ή να αφήσει ως έχει το δίδυμο της άμυνας Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Μανωλά που τα δέιχνουν να συνεργάζονται άψογα; Βέβαια σε αυτό το σημείο να πούμε πως η εμπειρία του Κοντρέρας σε τέτοια παιχνίδια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Ζαρντίμ.