Skip to main content

Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό από οικονομικής πλευράς καθώς όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη, (15/11) ο σύλλογος δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο των χρεών.

Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» πρέπει να βρουν άμεσα λεφτά για να γεμίσουν τα ταμεία τους και ο μόνος τρόπος αυτή την περίοδο είναι η πώληση παικτών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου ακολούθησε σύσκεψη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στην οποία αποφασίστηκε να βγουν στο σφυρί οι Σεμπάστιαν Λέτο και ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας διανύει μια εξαιρετική χρονιά από την έναρξη του πρωταθλήματος τόσο με τη φανέλα των «πράσινων» όσο και με τα χρώμα της Εθνικής γεγονός που έχει προξενήσει το ενδιαφέρον κυρίως ιταλικών ομάδων.

Τέλος, όσον αφορά στον Λέτο, για τον Παναθηναϊκό θα είναι θετικό το γεγονός η απαλλαγή από το μεγάλο συμβόλαιό του, ωστόσο ο παίκτης είναι δύσκολο να βρει άμεσα ομάδα ή να μείνει ελεύθερος καθώς είναι ένα χρόνο εκτός δράσης.