Skip to main content

 

Το ντέρμπι της Κυριακής (11/11) με την ΑΕΚ και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα απασχολεί τον προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του τις οποίες υλοποιεί στις προπονήσεις με σκοπό να βρει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα που θα παίξει απέναντι στην Ένωση.

 

Στην προπόνηση της Παρακευής (9/11) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανήγγειλε αλλαγές στην άμυνα καθώς ο Κώστας Μανωλάς δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και για τη θέση δοκιμάστηκε στο κέντρο της άμυνας ο Σιόβας δίπλα στους Μοδέστο και Παπάζογλου. Αν επιστρέψει ο Κορσικανός μια θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Φέισα.

 

Άλλος ένας παίκτης που ίσως παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Νταβίντ Φουστέρ  ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, ενώ ο Άριελ Ιμπαγάσα μετά την θλάση αναμένεται να γυρίσει στην αποστολή.

 

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει το κάτι παραπάνω από τους Πάουλο Μασάντο και Λεάντρο Γκρέκο.