Skip to main content

Σε συνέντευξη του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάσμικο Βέλιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναθηναϊκό, αν φυσικά η διοίκηση των «πράσινων» θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα

 

Διαβάστε αναλιτυκά όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»

 

Για τον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να αλλάξει αγωνιστική εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

 

«Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να αλλάξουν αυτή την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι στιγμής. Ήδη στα τελευταία δύο παιχνίδια φαίνεται πως κάτι πάει να αλλάξει. Όμως μεγάλη σημασία παίζει και η διάρκεια. Η εμφάνιση του συλλόγου και τα αποτέλεσμά του που είχε το προηγούμενο διάστημα δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας. Σίγουρα θα υπάρχουν παράπονα από τον κόσμο, όμως όταν ξεκάνει μια νέα σεζόν οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν τη προσπάθεια της ομάδας».

Για το αν θέλει να ξαναδουλέψει στον Παναθηναϊκό:

 

 «Το θέμα είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Σε όλα τα επίπεδα πρέπει να έχει ξεκάθαρα κριτήρια, έτσι ώστε η ομάδα σε διαφορές θέσεις να έχει πολλές επιλογές που ως στόχο θα έχουν τη βελτίωση του συλλόγου. Εφόσον κάποιος επιθυμεί την παρουσία μου και θεώρει πως μπορώ να προσφέρω, τότε από την πλευρά μου είναι συζητήσιμο».

 

 Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή:

 

«Νομίζω πως πρέπει ο τεχνικός διευθυντής μίας ομάδας να εξελίσσεται. Οι σύλλογοι πρέπει να στηρίζονται σε κάποια συγκεκριμένα άτομα. Ο γενικός διευθυντής πρέπει να συνεννοείται με τον προπονητή και τον πρόεδρο ώστε να βοηθάει όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα. Πρέπει να ετοιμάζει το μέλλον της. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο προπονητής μια ομάδας είναι εξίσου σημαντικοί. Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να τα έχει καλά με την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και να έχει καλές σχέσεις με τον Τύπο. Πιστεύω πως όσο καιρό ήμουν στον Παναθηναϊκό προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για το μέλλον του».

 

Για τον Γιώργο Καραγκούνη:

 

«Είναι από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα έλεγα πως αποτελεί συνώνυμό του, καθώς έχει προσφέρει πολλά σε αυτό. Είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας».