Skip to main content

Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί όπως πρέπει κόντρα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως εμπιστεύεται την ομάδα του καθώς είπε πως «ο Ολυμπιακός είναι… με την πλάτη στον τοίχο».

«Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του από τη Σάλκε στην πρεμιέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε καλά μετά την ήττα από την Τσέλσι και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός από την αναμέτρηση ενώ ο Αρτέτα θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί και θα δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Σέζνι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις όμως πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κι ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος». Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ήδη μια εκτός έδρας νίκη με τη Μονπελιέ όμως ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί και στο Emirates», τόνισε αρχικά.

 

Για το ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Αρσεναλ εξαιτίας της τιμωρίας του, είπε: «Δεν αποτελεί μειονέκτημα για μένα ότι θα είμαι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο μου. Και σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας».

 

Από την πλευρά του, ο Κάρλ Τζένκινσον, τόνισε: «Πραγματικά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Το Champions League είναι η κορυφαία διοργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα.

 

Η ομάδα έχει δείξει ότι αμύνεται πολύ καλά όμως θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στις στημένες φάσεις. Δεν υπάρχει "ταβάνι" στους στόχους μας. Πραγματικά πιστεύουμε ότι το όριο είναι ο… ουρανός».