Skip to main content

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Νέων, Γιώργος Κατίδης, με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μίλησε για την πρόκριση επί της Πορτογαλίας, τον ημιτελικό με τους Άγγλους και το όνειρο που έχουν όλοι οι παίκτες! «Κερδίσαμε, γιατί να μη χαμογελάμε; Είχα να δεχτώ τόσα μηνύματα και τηλεφωνήματα από τα γενέθλιά μου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαι τόσο χαρούμενος που ανυπομονώ για τον ημιτελικό της Πέμπτης» είπε αρχικά.

 

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Γιάννη Γιαννιώτα και την ήττα στο πρώτο ματς από την Ισπανία, ο επιθετικός του Άρη τόνισε: «Είμαστε μαζί από παιδιά στο σύλλογό μας και στις εθνικές ομάδες. Μπορούμε να συνεργαστούμε με κλειστά τα μάτια στις προπονήσεις.Έχουμε τη φήμη πως χάνουμε πάντα το πρώτο παιχνίδι στις μεγάλες διοργανώσεις. Ήμασταν αγχωμένοι, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Είμαστε η ίδια ομάδα εδώ και πέντε χρόνια και γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Η πρόοδός μας στο τουρνουά το αποδεικνύει»!

 

Όσο για τον ημιτελικό της Πέμπτης και την κρυφή επιθυμία όλων στην εθνική, ο Κατίδης ανέφερε: «Τους έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και γνωρίζω πως συνήθως έχουν εξαιρετικές ομάδες, που δύσκολα τις νικάς. Επίσης, ξέρω πως δε θα μας υποτιμήσουν. Τακτικά θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.Ο προπονητής μάς δείχνει μία φωτογραφία του τροπαίου σχεδόν κάθε μέρα για να μας δίνει κίνητρο. Πραγματικά έχουμε αρχίσει να ονειρευόμαστε πως θα το πάρουμε για να είμαι ειλικρινής! Απέχουμε μόνο ένα παιχνίδι από τον τελικό»!