Skip to main content

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίστευε πως έπαιζε… μόνη της στο ζήτημα της απόκτησης του Λούκα Μόντριτς. Απέκτησε, πάντως, αντίπαλο και μάλιστα ισχυρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τσέλσι έχει μπει στην κούρσα και παρ' όλο που έδωσε 40 εκατομμύρια για να πάρει τον Εντέν Αζάρ είναι διαθέσιμη να φτάσει μέχρι τα 45 για να ντύσει τον Κροάτη μέσο στα μπλε.

 

Οι «μπλάνκος» είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το ποσό και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρότεινε στην Τότεναμ 25 εκατομμύρια ευρώ με πιθανή την παραχώρηση και των δικαιωμάτων ενός ή δύο ποδοσφαιριστών (για παράδειγμα του Λασανά Ντιαρά ή του Νούρι Σαχίν). Ωστόσο, για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας.

 

Η Τότεναμ, που έχει ανάγκη τα χρήματα αφού έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν που πρόκειται να αρχίσει, θα ήταν χαρούμενη με τα χρήματα που προσφέρει η έτερη λονδρέζικη ομάδα, αλλά όχι και ο Μόντριτς. Ο Κροάτης διεθνής μέσος ελκύεται περισσότερο από το ισπανικό ποδόσφαιρο και την πιθανότητα να αγωνιστεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Αλλωστε, η διαφορά στα χρήματα που θα πάρει υπογράφοντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί στην Τσέλσι δεν θα είναι και πολύ μεγάλη. Πάλι θα αμείβεται με πολλά μηδενικά στο τέλος.

 

Ενα από τα άλλα… κολλήματα που συναντά η διοίκηση των πρωταθλητών της Λα Λίγκα είναι ο Κακά. Περίμεναν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση και ως εκ τούτου να είναι πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά. Για την ώρα, πάντως, δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Μάλλον σκοτείνιασαν περισσότερο τα πράγματα.

 

Ο Λεονάρντο, αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε: «Ο Κακά πλέον δεν είναι η προτεραιότητά μας». Αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης ξεγράφει τον γαλλικό σύλλογο που θεωρούσε πως τελικά θα έκανε κίνηση για την απόκτησή του.