Skip to main content

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές από αυτό το site ο Παναθηναϊκός κινείται σχεδόν αποκλειστικά για τον αντικαταστάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

 

Ο Σέρβος αποχώρησε αφήνοντας πίσω του κυριολεχτικά το «χάος» καθώς η διοίκηση της ομάδας ήλπιζε πως θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και την νέα περίοδο.

 

Αυτό που ενδιαφέρει λοιπόν τους ανθρώπους της ομάδας αρχικά, είναι να βρεθεί κάποιος προπονητής που να έχει τα «άντερα» να καθίσει στην καρέκλα που βρισκόταν επί 13 χρόνια ο Ζοτς. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αν σκεφτεί κανείς την «κληρονομιά» που άφησε πίσω του.

 

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως το Τριφύλλι δεν βλέπει και διάφορους παίχτες για την νέα περίοδο. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο νέος Παναθηναϊκός θα πρέπει να χτιστεί πάνω στους Διαμαντίδη, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου και Βουγιούκα. Στα Ελληνόπουλα δηλαδή που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα και αποτελούν τον βασικό κορμό. 

 

Ίσως μάλιστα το γεγονός πως το μπάτζετ θα είναι κατά πολύ μειωμένο, δώσει την ευκαιρία στον νέο κόουτς να στηριχθεί σε Έλληνες παίχτες όπως ο Μπράμος που όπως όλα δείχνουν από την νέα περίοδο θα βρίσκεται στους πράσινους, με λίγους και καλούς ξένους, ώστε να φτιαχτεί ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο με όρεξη και δίψα για τίτλους.

 

Από την άλλη τα σενάρια που θέλουν τους κυπελλούχους Ελλάδος να έχουν συμφωνήσει στα πάντα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη συνεχίζονται, ενώ δημοσιεύματα από την Ιταλία «μπλέκουν» και τον Παναθηναϊκό στο γεγονός πως ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα βρίσκεται την νέα σεζόν στην Αρμάνι μιλάνο…

 

Επίσης πληροφορίες θέλουν το Τριφύλλι να καλοβλέπει και τον Σλούκα του Ολυμπιακού και ίσως ακόμα έναν ακόμα παίχτη, που λογικά θα αποχωρήσει από το λιμάνι,αλλά το γεγονός πως υποφέρει χρόνια από σοβαρό τραυματισμό, κάνει τους ανθρώπους των πρασίνων, να κρατούν μία επιφύλαξη…

 

Μένει να δούμε και αν θα παραμείνουν στην ομάδα και οι «γερόλυκοι» Μπατίστ, Σάρας που περιμένουν τον νέο κόουτς για να αποφασίσουν, ενώ μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να παραμείνει και ο Τσαρτσαρής με πολύ μειωμένο συμβόλαιο, ο οποίος αποτελεί μία αρκετά καλή αξιόπιστη λύση για τον πάγκο.