Skip to main content

Τελευταίο 24ωρο μίας χρυσής εποχής ή η συνέχεια της;

 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτή τη στιγμή και η ανανέωση του ή όχι στον Παναθηναϊκό, είναι πλέον το ποιο «hot» θέμα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

 

Ο Σέρβος προπονητής φτάνει αύριο στην χώρα μας περίπου στις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Γιαννακόπουλους, ώστε να τους ανακοινώσει την απόφαση του.

 

Φυσικά τα πράματα προς το παρών «γέρνουν» προς την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς από το Τριφύλλι, αλλά όταν κάποιος αγαπάει τόσο μία ομάδα, ποτέ μην λες ποτέ…

 

Τι χωρίζουν τις δύο μεριές; Γνωστό εδώ και καιρό. Μερικά εκατομμύρια το μπάτζετ. Ο Ζοτς αν θελήσει να παραμείνει θα πρέπει να «χτίσει» μία ανταγωνιστική ομάδα σχεδόν από το μηδέν, με παίχτες καλούς, αλλά όχι κορυφαίους.

 

Όταν όμως μιλάμε για τον Ομπράντοβιτς, τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ο Σέρβος με τον μαγικό τρόπο που ξέρει, μπορεί να βγάλει το 100% από κάθε παίχτη του…

 

Αλλιώς, υπάρχει και ο… «εύκολος» (για έναν μεγάλο προπονητή) τρόπος, να αποδεχθεί δηλαδή τα τρελά εκατομμύρια της ΤΣΣΚΑ και με μπάτζετ άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, να κατακτήσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

 

Η αγωνία όλων των φίλων του Παναθηναϊκού έχει χτυπήσει κόκκινο, περιμένοντας την απάντηση του.

 

Υπομονή άλλες 24 ώρες λοιπόν…