Skip to main content

«Καυτό» αναμένεται και το φετινό μεταγραφικό «παζάρι» των δύο Αιώνιων στο μπάσκετ.

 

Από την μία ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κρατήσει στα σκήπτρα του τουλάχιστον στην Ελλάδα, από την άλλη ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την δυναστεία του τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη.

 

Μπορεί λοιπόν η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας να μην επιτρέπει τα «τρελά» μπάτζετ, αλλά και οι δύο ομάδες με καλές και πάνω από όλα «έξυπνες» κινήσεις θα προσπαθήσουν να γίνουν «αφεντικά» στις μεταγραφές.

 

Στο Ολυμπιακό λοιπόν, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα βασικά «κλειδιά» της φετινής πορείας, ενώ τα σενάρια θέλουν τους Αγγελόπουλους θα ψάχνονται ώστε να «κλέψουν» από τον Παναθηναϊκό τον Κώστα Καϊμακόγλου, όπως ακριβώς με τον Σπανούλη πριν δύο χρόνια. Για αυτό το λόγο και θα προτείνουν στον Έλληνα παίχτη ένα συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, ώστε να το δελεάσουν να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Επίσης ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κλείσει και τον Μπράμο.

 

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν αρκετοί μπασκετμπολίστες θα αποχωρήσουν με σκοπό να έρθουν στην ομάδα παίχτες που να διψούν για τίτλους. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης που φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει στο Τριφύλλι, στην θέση του Άλεξ Μάριτς! Επίσης οι Γιαννακόπουλοι θέλουν και την επιστροφή του Φώτση, όπως επίσης και την αγορά του νεαρού Χρυσικόπουλου.

 

Και είμαστε μόνο στην αρχή…