Skip to main content

Δεν θέλουν την επιστροφή του Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ στον τουρκικό Τύπο έχουν διάθεση να τον αφήσουν ελεύθερο, προκειμένου ο παίκτης να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα ο Τούρκος διεθνής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αναφέρεται πως η διοίκηση της «Τσιμ Μπομ Μπομ» έχει ενημερώσει, ήδη, τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για την επιθυμία της να μην συνεχίσει να συνεργάζεται με τον πελάτη του. Τα «λιοντάρια» θεωρούν πως ο Καζίμ δεν είναι σε θέση να προσφέρει αγωνιστικά, ενώ και τα κρούσματα απειθαρχίας του παρελθόντος συνέτειναν στην αρνητική εισήγηση του Φατίχ Τερίμ.

 

Ετσι όπως υπογραμμίζεται στα ρεπορτάζ, στη Γαλατά σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον Καζίμ, δίχως να προσδοκούν σε οικονομικά οφέλη. Και αυτή η εξέλιξη, ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο μέλλον του παίκτη στον Ολυμπιακό, αν και είναι γεγονός πως στον Πειραιά δεν πολυκαίγονται για την παραμονή του.