Skip to main content

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η δήλωση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει την προεδρία της ομάδας της Μαδρίτης και να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Ο λόγος που ο πρόεδρος των «μερένκες» είναι αινιγματικός ως προς το μέλλον του στη «βασίλισσα», δεν είναι άλλος από τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του Μαρίας Ανγκέλες Σανδοβάλ Πιτίνα. Όπως ο ίδιος ανέφερε, η Πιτίνα δεν ήταν απλώς μία σύζυγος, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο ήταν το στήριγμα του στη ζωή, ο άνθρωπος που τον ενθάρρυνε σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

 

Όλα αυτά έρχονται στο προσκήνιο, τρία χρόνια μετά την δεύτερη εκλογή του Πέρεθ ως πρόεδρο της ομάδας με την πρώτη του θητεία να ξεκινά το 2000. Με το Φεντερίκο Πέρεθ η Ρεάλ κατάφερε να επιστρέφει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που είχε να συμβεί από το 2008.

 

Άπαντες πλέον, τον καλούν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ Ζοσέ Μουρίνιο που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πέρεθ.