Skip to main content

Και όμως!

 

Μπορεί λίγο καιρό πριν ο Φερέιρα να μην ήθελε να ακούσει καν για παραμονή επιπλέον σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, λόγο όλων αυτών που έχουν συμβεί από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου που υπόσχεται ένα ποιο… «ομαλό» μέλλον, τον έχουν κάνει να σκέφτεται να μείνει στο Τριφύλλι!

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεθεί πολύ τόσο με την ομάδα του Παναθηναϊκού, όσο και με τον κόσμο, που σχεδόν σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ(θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε και πολλά χωρίς τους φιλάθλους του λόγω της τιμωρίας του) φωνάζει το όνομα του.

 

Ο Φερέιρα έδειχνε απογοητευμένος από τις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας, με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα μακριά από τα όσα γράφονται και όσα λέγονται.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο φυσικά και ήταν αδύνατον με τους παίχτες να ανησυχούν για τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ.

 

Από την άλλη νιώθει αηδιασμένος με το παρασκήνιο που επικρατεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό θεωρούμε πως είναι και το μεγάλο «αγκάθι» που υπάρχει στην υπόθεση.

 

Στο άκουσμα όμως της πληροφορίας πως ο Φερέιρα περιμένει να δει τι μέλι γενέσθαι με το εγχείρημα του Αλαφούζου, υπάρχει η «κρυφή» ελπίδα πως ο αγαπημένος «παππούς» των φίλων του Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και την νέα περίοδο.

 

Φυσικά όμως και είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι σίγουρο. Αλλά όσο ζεις ελπίζεις…