Skip to main content

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, είχε σαν αποτέλεσμα την «βροχή» ονομάτων για τον διάδοχο του!

 

Διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ισπανός τεχνικός Έμερι, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Βαλένθια,  με την περίπτωση του ωστόσο να είναι πολύ δύσκολη.

 

Ο ιδιοκτήτης της Ελληνικής ΠΑΕ θέλει να κρατήσει το… Ισπανικό «ταπεραμέντο» που έφερε στο λιμάνι ο Βαλβέρδε, που ήταν αυτό που οδήγησε την ομάδα τόσο στην κατάκτηση του νταμπλ, όσο και στην πολύ καλή φετινή Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδος.

 

Ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος εξετάζουν και την περίπτωση του Σα Πίντο, που οδήγησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, μένοντας εκτός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 

Μάλιστα ο Σα Πίντο λέγεται πως έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να έχει με το μέρος του το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

Μεγάλο ρόλο επίσης στην θετική ή αρνητική απάντηση του Σα Πίντο θα παίξει και το τι θα ακούσει από τον συμπατριώτη του, Ζεσουάλδο Φερέιρα που βρίσκεται στη χώρα μας ήδη 1,5 χρόνο.