Skip to main content

Ο τελικός κυριαρχεί για τους «ερυθρόλευκους», όμως είναι αλήθεια πως έδω και καιρό υπάρχει ανοικτή δίοδος επικοινωνίας ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μέλμπεργκ για την υπόθεση του συμβολαίου του.

 

Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις με το θέμα να κλείνει οριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου και τις πιθανότητες να είναι ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής του Σουηδού άσου στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μέλμπεργκ που άλλωστε ανακοίνωσε πως μετά το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα αποχωρεί από την εθνική θα έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό, εφόσον όλα κλείσουν θετικά, υπογράφοντας έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με σχετικά μειωμένες αποδοχές από αυτές που έχει με το τρέχον συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

 

Φεύγει και ο Μαρκάνο

 

Μετά τον Ορμπάιθ, που είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην Μπιλμπάο, και ο Ιβάν Μαρκάνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό με το τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός αμυντικός θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ, όμως όλα δείχνουν πως δεν θα μείνει εκεί τη νέα σεζόν καθώς υπάρχει πρόταση από τη Ρωσία στους Ισπανούς και συγκεκριμένα από τη Ρούμπιν, η οποία και αναμένεται να γίνει δεκτή. Από εκεί και πέρα, ο Μήτρογλου φαίνεται πως απομακρύνει το ενδεχόμενο παραμονής του Πάντελιτς, ενώ το θέμα του Ιμπαγάσα παραμένει ανοιχτό, με τον νέο προπονητή να είναι λογικά αυτός που θα αποφασίσει. Για τον Μοντέστο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι και έτσι μάλλον κλείνει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά τη διετή παρουσία του, ψάχνοντας ομάδα σε Γαλλία και Ιταλία.