Skip to main content

Πανικός για ένα εισιτήριο! Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως το γεγονός αυτό δεν έχει επηρεάσει τον κόσμο της ομάδας και την δίψα του για ακόμη έναν τίτλο και συγκεκριμένα το Κύπελλο.

 

Αυτό φάνηκε έντονα το πρωί του Σαββάτου που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

 

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν ουρές στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» από νωρίς το πρωί, πριν καν ανοίξουν μάλιστα τα εκδοτήρια, προκειμένου να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό.

 

Μάλιστα, όσο περνούν οι ώρες, οι υπεύθυνοι περιμένουν περισσότερο κόσμο που θα θελήσει να δει από κοντά τον τελευταίο φετινό αγώνα των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα όχι έναν οποιονδήποτε, αλλά τον τελικό Κυπέλλου.

 

Ετσι, εάν συνεχιστούν οι ουρές δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα sold out από νωρίς – νωρίς, κάτι που θα σημαίνει και την ακύρωση της διάθεσης τις επόμενες ημέρες.

 

Κατά τα άλλα, όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Εμερι αποτελεί τη βασική επιλογή του Ολυμπιακού, η χθεσινή εξέλιξη με τη Βαλένθια αναμφίβολα ήταν ένα πολύ καλό σημάδι για τους «ερυθρόλευκους», που ναι μεν έχουν κάνει τις κινήσεις τους για τον Ισπανό τεχνικό, όμως δεν εγκαταλείπουν και την υπόλοιπή τους λίστα, έχοντας πάντα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τον Εμερι τους Μαρτίνεθ και Φλόρες.

 

Εφόσον βεβαίως δεν προχωρήσει η υπόθεση του Εμερι, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί στις άλλες επιλογές που έχει, με τον Μαρινάκη να έχει δηλώσει δημόσια ότι το θέμα θα τελειώσει αρχές Ιουνίου, όμως όλα δείχνουν πως στα μέσα και προς το τέλος Μαΐου ο Ολυμπιακός θα έχει ήδη βρει και ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.