Skip to main content

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Ματίας Μπιάρσμιρ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου τη Μ. Παρασκευή (13/4).

 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σουηδός, καθοδηγούμενος από τον μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν, αποφάσισε να προσφύγει φοβούμενος ότι μπορεί τελικά να χάσει τα χρήματά του και έκανε πράξη τη σκέψη του όταν διαπίστωσε ότι στο λογαριασμό του η τελευταία κατάθεση περιελάμβανε μόνο το δώρο Πάσχα.

 

Στον Παναθηναϊκό οι παίκτες περίμεναν ότι θα κατατεθεί ένα ποσό μέσα στην εβδομάδα και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay, ο Μπιάρσμιρ νόμιζε ότι θα πληρωθεί κάποια δόση του συμβολαίου. Οταν όμως είδε μόλις 1.100 ευρώ στον λογαριασμό του, το οποίο πιθανώς αντιστοιχεί σε δώρο Πάσχα, φέρεται να αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον Νταλίν, να καταθέσει προσφυγή, ζητώντας 870.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος.

 

Το ποσό αφορά σε δεδουλευμένα της τρέχουσας σεζόν και σε αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιάρσμιρ είχε φορέσει τα «πράσινα» το καλοκαίρι του 2009, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με συνολικές του αποδοχές στο 1.650.000 ευρώ.

 

Ο 26χρονος Σουηδός αμυντικός βρίσκεται στη Ρώμη με την οικογένειά του αυτές τις μέρες κι ενώ φαίνεται να υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως δεν ήθελε να φτάσει στα άκρα, αλλά πλέον δεν αισθανόταν σιγουριά ότι θα εισπράξει τα οφειλόμενα.

 

Ολα αυτά την ώρα που πλέον έκδηλη φέρεται να είναι η ανησυχία πως ο Μπιάρσμιρ μπορεί να ήταν ο πρώτος, αλλά όχι και ο τελευταίος που θα ακολουθήσει αυτή την τακτική.