Skip to main content

Με το κλίμα στο Μάντσεστερ να είναι βαρύ για τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά την απόβολή του στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ και την δήλωση του Μαντσίνι που ουσιαστικά τον αφήνει εκτός ομάδας, όλοι περίμεναν την απάντηση του Ιταλού επιθετικού.

 

Και ναι μεν ο νεαρός φορ να τηρεί από την πλευρά του σιγή ιχθύος, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε χαρακτηριστικά «Μίλησα με το Μάριο και μου εξήγησε ότι αισθάνεται άσχημα για αυτό που συνέβη. Όσον αφορά το θέμα απομάκρυνσης από την ομάδα κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί με τον Μπαλοτέλι να έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στον Μάριο λείπει η χώρα του η Ιταλία και θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει».

 

Ο εκπρόσωπος του Μπαλοτέλι έδωσε την δική του εκτίμηση για την αιτία που έφτασαν τα πράγματα ως εδώ αναφέροντας: «Ο σκοπός του Μάριο είναι να παραμείνει στην Αγγλία και έχει συμβόλαιο με τη Σίτι. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν νεύρα στο σύλλογο για τον τίτλο που χάνεται, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν βλέπω να γίνεται πράξη η αποχώρησή του από την ομάδα».

 

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα εάν ο Μαντσίνι θα κάνει πίσω στην υπόθεση Μπαλοτέλι όπως με τον Τέβεζ ή θα επιμείνει στην επιλογή του να «τελειώσει» τον «Super Mario» από την Σίτι μια και καλή. Πάντως να αναφέρουμε ότι ο Ραϊνόλα δεν φημίζεται για την σταθερή στάση που κρατάει μέσα από τις δηλώσεις του, με τον ίδιο να αναφέρει δύο μήνες πριν ότι στο τέλος του συμβολαίου του με τους «πολίτες» ο Μπαλοτέλι θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ.