Skip to main content

Αρκετό χρόνο ώστε να… επεξεργαστούν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους έδωσε πέντε μέρες ρεπό για να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους. Βέβαια, όλα θα ήταν καλύτερα στο λιμάνι εάν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, κάτι που όμως δεν έγινε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν το… μένος του προέδρου.

 

«Είναι ντροπή σε μία τέτοια μέρα να παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο, η πρωταθλήτρια ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερα για να ευχαριστήσει τον κόσμο που ήρθε για να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαρά και να κάνουμε μόνο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν, με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, όπως βέβαια και στον τελικό του κυπέλλου. Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα οποία ζήτησε να μεταφερθούν στους ποδοσφαιριστές.

 

Την Δευτέρα, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την μοναδική προπόνηση της εβδομάδας, καθώς θα μεσολαβήσουν πέντε μέρες ρεπό και θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα. Στην προπόνηση της Μ. Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

 

Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής συνέχισε το ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί τις τελευταίες μέρες.