Skip to main content

Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούσαμε, πολλά διαβάσαμε για την σχέση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δεν ήταν αυτή η στιγμή η επιβεβαίωση ότι δεν τρέχει τίποτα αρνητικό μεταξύ τους, αλλά σίγουρα οι πιο άπιστοι, πείστηκαν ότι τους δύο άνδρες συνδέουν ισχυροί δεσμοί αλληλοεκτίμησης και σεβασμού!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν χρησιμοποίησε τον Λιθουανό στο τέλος του 3ου παιχνιδιού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ άπαντες άσκησαν κριτική για την επιλογή αυτή. Χθες βράδυ, τα λάθη μειώθηκαν, η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα επανήλθαν στην «πράσινη» στρατιά κι ο «Ζοτς» οδήγησε τους παίκτες του σε μία σπουδαία νίκη που φέρνει τους Ισραηλινούς για 5ο ματς στο ΟΑΚΑ στις 5 Απριλίου.

Ίσως το σημαντικότερο highlight της βραδιάς να ήταν αυτό… Η αγκαλιά κι η επαφή που είχαν Ομπράντοβιτς και Σάρας ελάχιστα πριν τη λήξη του αγώνα, έδωσε τον καλύτερο επίλογο στη φημολογούμενη κόντρα τους αλλά έκανε και τους φίλους του τριφυλλιού να αισθανθούν περισσότερο περήφανοι.  Αν μη τι άλλο, το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύτιμο!

Δείτε το συγκεκριμένο «τρυφερό» απόσπασμα στο 0:44!