Skip to main content

Μια χαρά φαίνεται πως τα κατάφερε η φετινή ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Από εχθές μπορεί να υπερηφανεύεται για τον 39ο τίτλο της ιστορίας του ενώ είναι μέσα και στο «κόλπο» του κυπέλλου, παίζοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης με τον Όφη.

 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, μετά την νίκη του με 0-1(θα καταχωρηθεί σαν 0-3 από τη στιγμή που δεν έληξε το ματς) βρίσκεται ήδη 7 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν 10, καθώς ο νόμος προβλέπει τρεις βαθμούς μείων στο Τριφύλλι για τα χθεσινά έκτροπα. Κάτι που σημαίνει πως οι κόκκινοι δεν χάνουν το πρωτάθλημα ούτε με… σφαίρες.

 

Πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν μπορεί να αρχίσει από τώρα, ώστε να «κλειδωθούν» οι πρώτοι στόχοι για το καλοκαίρι και να μην χάσει χρόνο η ομάδα.

 

Το ποιο σημαντικό πάντως είναι το τι σκοπεύει να κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς το θέμα της παραμονής του Βάσκου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

 

Φυσικά για αυτά υπάρχει χρόνος και το ποιο σημαντικό για την ομάδα ου Πειραιά είναι το να κατακτήσει και το κύπελλο για ένα ακόμα νταμπλ.

 

Μάλιστα αν δεν υπήρχε και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη με αυτό τον τρόπο από την Μέταλιστ, τότε θα μιλούσαμε ίσως για την ποιο επιτυχημένη χρονιά του Θρύλου.