Skip to main content

Μεγάλο αβαντάζ για την κατάκτηση του τίτλου πήρε εχθές το βράδυ ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του στην Κρήτη επί του Όφη και φυσικά την ήττα που Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στην πρώτη θέση με ένα βαθμό διαφορά από τον Παναθηναϊκό και με θετικό αποτέλεσμα στις 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ γίνονται αυτόματα το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

 

Φυσικά τα δύσκολα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τώρα αρχίζουν, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη με πολλά και συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια.

 

Ωστόσο ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει ικανός να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις με το πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ που κατέχει.

 

Η προσοχή όλων πλέον στο λιμάνι στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ και έπειτα στο πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη στο «Καραϊσκάκης».

 

Προπονητής και ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν με τον ενθουσιασμό που επικρατεί να είναι μεγάλος μετά και την γκέλα του Αιωνίου.

 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά ότι δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα του, εφόσον βγει «αλώβητη» τον Μάρτιο, να ακουμπάει ήδη με το ένα χέρι τον τίτλο του πρωταθλητή.

 

Αναλυτικά τα ματς που απομένουν για τον Ολυμπιακό

24η αγωνιστική Ολυμπιακός – Άρης

25η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

26η αγωνιστική Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

28η αγωνιστική Ολυμπιακός – Κέρκυρα

29η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

30η αγωνιστική Ατρομήτος – Ολυμπιακός