Skip to main content

Μετά το πρόσταγμα καθηγητών «κλίνατε απ' αριστερά» και την προτροπή του σημαιοφόρου, μαθητές από δύο σχολεία των Ιωαννίνων φώναξαν σε επισήμους «Είστε μ@λ@κες», ενώ δεν δίστασαν να τους μουντζώσουν κάποιοι από αυτοί, ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα του μαθητή από την Λάρισα που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προ μηνών όταν έπραξε το ίδιο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Η ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Τρίτης στην παρέλαση των Ιωαννίνων για την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Η κίνηση ωστόσο αυτή των μαθητών εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο όπου διεξάγονταν η παρέλαση.

Τόσο αγόρια όσο και κορίτσια απέστρεψαν το κεφάλι τους καθώς περνούσαν από την εξέδρα των επισήμων ενώ εκτός των μαθητών που μούντζωσαν επιδεικτικά όπως θα δείτε στο βίντεο, ακούστηκαν και βρισιές του στυλ: «Είστε μ@λ@κες»! Η οργή ξεχειλίζει… Αφήστε το ποιος παρακίνησε τα παιδιά και δείτε γιατί έφτασαν σε αυτό το σημείο!!