Skip to main content

Πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί από το πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν.

 

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου μετά από τις ήττες από την «μισητή» Μπαρτσελόνα αλλά και ο τρόπος αμυντικής προσέγγισης των συγκεκριμένων αγώνων, των έφεραν σε σύγκρουση τόσο με τον κόσμο, όσο και με κάποιους παίχτες αλλά και τα ΜΜΕ της Μαδρίτης.

 

Όπως μάλιστα διέρρεε και στον τύπο, ο «Special one» ήθελε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Αγγλία.

Ωστόσο με δηλώσεις του στον Ισπανικό τύπο, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της «Βασίλισσας» Εμίλιο Μπουτραγκένιο τα διέψευσε όλα τονίζοντας ότι ο Μουρίνιο είναι χαρούμενος και θα παραμείνει στην ομάδα για χρόνια!

 

«Έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και είναι χαρούμενος εδώ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά γνωρίζω την κατάσταση. Μας έχει δείξει ότι του αρέσουν όλα. Μπορεί η ιστορία να ξεκίνησε από τον αγγλικό Τύπο, αλλά όχι από τον σύλλογο. Η επόμενη σεζόν έχει σχεδιαστεί από εκείνον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

 

Στην συνέχεια υπήρξε αναφορά στο +10 που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα: «Εάν ρωτήσετε τον κόσμο θα σας πει ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχουμε να παίξουμε στις έδρες της Οσασούνα, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Επίσης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Βαλένθια και τη Σεβίλλη. Την ίδια ώρα, έχουμε το Champions και θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος».

 

O Εμίλιο Μπουτραγκένιο μίλησε επίσης και για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πόθος μας. Το έχω αισθανθεί από την πρώτη μέρα που έχω έρθει σε αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί, αφού έχουν τους ποδοσφαιριστές και την ικανότητα να το κατακτήσουν».