Skip to main content

Δυσάρεστα ήταν τα νέα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς είδε και σήμερα τους Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνη να μην προπονούνται και πλέον η συμμετοχή τους στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 

Ο πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Λέτο έκανε και σήμερα ατομικό λόγω των ενοχλήσεων του στο γόνατο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αγωνιστεί το Σαββάτο. Έχοντας χάσει μάλιστα είδη και πολύ έδαφος στην αγωνιστική του κατάσταση λόγω του διαστήματος που βρίσκεται εκτός, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει με την συμμετοχή του, ακόμα και αν προπονηθεί κανονικά αύριο και μεθαύριο.

 

Από την άλλη ο Κουίνσι, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν και την αυριανή προπόνηση για να δουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γκανέζος ή όχι.

 

Σε ότι αφορά τον Κώστα Κατσουράνη, η ίωση που τον ταλαιπωρούσε δεν έχει αποχωρήσει και έλειψε και σήμερα από την Παιανία και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο.

 

Το θετικό της υπόθεσης η επιστροφή του Σεντρίκ Καντέ από το Κόπα Άφρικα, ωστόσο με τον ίδιο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω των πολλών παιχνιδιών που έπαιξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Εθνική ομάδα της χώρας του.