Skip to main content

Ένας Ολυμπιακός για μεγάλα πράγματα, πήρε σήμερα το μεσημέρι στην Ρωσία ένα σπουδαίο διπλό και πλέον περιμένει και το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» για να περάσει και τυπικά στους «16» του Europa League!

 

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άφησε ούτε στιγμή στην Ρουμπίν να πιστέψει, ότι μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι, ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίχτες, μετά την αποβολή του Μέγιερι.

 

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ρόι Κάρολ που έπιασε πέναλτι και τον Φουστέρ που ήταν ο σκόρερ, πήρε το τεράστιο διπλό στην παγωμένη Ρωσία και πλέον, αν δεν αυτοκτονήσει, θα πρέπει να σκέφτεται τα παιχνίδια με τον νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ.

 

Απίστευτο ρεκόρ για τον Ισπανό τεχνικό των Πειραιωτών, καθώς αυτή ήταν η 9η νίκη του, σε 17 Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα και 8 ισοπαλίες.

 

Επίσης εξαιρετικό κοουτσάρισμα, ειδικά με την επιλογή των τριών χαφ στο κέντρο, αφήνοντας εκτός τον Αριέλ Ιμπαγάσα και πολύ καλή αντίδραση όταν οι «κόκκινοι» έμειναν με παίχτη λιγότερο.

 

Ρουμπίν Καζάν: Αρλάουσκις, Κούζμιν, Νάβας, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Νέμοφ, Ριαζάντσεφ (83' Κασάεφ), Νάτχο, Καραντενίζ, Ντιαντιούν (46' Ανσάλντι), Βαλντές (82' Μάρτινς).

 

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ (33' Παπάζογλου), Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φουστέρ (74' Κάρολ), Μιραλάς, Τζιμπούρ (81' Μοντέστο).