Skip to main content

Το γεγονός πως ο Αντρέα Βγενόπουλος είναι ακόμα «εδώ» για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφόσον ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, έκανε γνωστή αθλητική εφημερίδα!

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο «Mr. MIG» είναι πρόθυμος να βάλει αρχικά τα 5 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται, για να περάσει η ομάδα τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ(τόσα χρειάζονται στο τέλος του Μαρτίου αλλιώς η ομάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα) και εν συνεχεία με άλλους επιχειρηματίες να πάρουν στις «πλάτες» τους το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. 

 

Τα δύο «θέλω» του Βγενόπουλου είναι το θέμα της ΓΗΠΕΛ και η μετοχή να πάει στα 0,33 ευρώ, με το θέμα του γηπέδου πάντως να είναι αυτό που… κολλάει προς το παρόν το όλο θέμα καθώς η μεριά Βαρδινογιάννη δεν φαίνεται και πολύ «ζεστή» στο να τρέξει άμεσα τις εξελίξεις.

 

Πάντως πληροφορίες θέλουν και άλλους μετόχους της ομάδας να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, εκτός φυσικά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι δεν είναι πρόθυμος να βάλει άλλα χρήματα στην… αγαπημένη… του ομάδα.