Skip to main content

Με τον Κουίνσι στην αποστολή και χωρίς τους Λέτο και Καραγκούνη θα ταξιδέψει τελικά στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός, για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ομώνυμη ομάδα.

 

Ο Γκανέζος μέσος του Τριφυλλιού ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες και θα βρεθεί στην Λιβαδειά, χωρίς όμως να είναι σίγουρη και η συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα.

 

Άλλωστε ι Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μας έχει συνηθίσει στο να ρισκάρει με την συμμετοχή παιχτών με λίγες προπονήσεις, υπό τον φόβο κάποιας υποτροπής. Ωστόσο η δεδομένη απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο, ίσως τον αναγκάσει να ρισκάρει, καθώς πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

 

Σε ότι αφορά τους Λέτο και Καραγκούνη, ο Αργεντινός δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο του και θα απουσιάσει και σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ η «τυπάρα» σήκωσε πυρετό και θα μείνει στην Αθήνα.

 

Φυσικά εκτός από τα πολλά προβλήματα σημαντικών, απουσιών, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει να βρει και τη λύση, για τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που θα συναντήσει η ομάδα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα οι δέκα θα πρέπει να θεωρούνται οι «σίγουροι» και αυτοί είναι οι: Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ζεκά, Σιμάο, Βιτόλο, Τοτσέ και Κλέιτον. Αντίθετα μία θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μπιάρσμιρ, εφόσον ο «Κατσούρ» αγωνιστεί στα χαφ μαζί με τους άλλους δύο, Μαυρίας αν ο Έλληνας μέσος παίξει στο κέντρο της άμυνας και τέλος ο Κουίνσι, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί.