Skip to main content

Μετά και από το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτόν τον ίδιο!

 

Παρόλα αυτά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτα απολύτως δεν έχει τελειώσει, την στιγμή που σειρά έχει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

 

Το Τριφύλλι θα βρεθεί στο «Καυτανζόγλειο»  για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την, πολύ καλή τώρα τελευταία, Δόξα Δράμας.

 

Μπορεί να είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να είναι αυτό που λένε must win, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει ήδη κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ στην προηγούμενη αναμέτρηση τους.

 

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το έντονο ενδιαφέρον από Τουρκία μεριά, για τον Σεμπάστιαν Λέτο, που διανύει φοβερή σεζόν(εχθές μπορεί να μη σκόραρε αλλά έβγαλε τρεις ασίστ)

 

Αλλά σύμφωνα με όσα έχει πει ο πρόεδρος της ομάδας, ο Αργεντινός δεν πωλείτε κόβοντας την… όρεξη σε όσους επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

 

Μάλιστα ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με τον παίχτη και του ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση δεν πωλείτε, με τον ίδιο τον Λέτο να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα.