Skip to main content

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη έκπληξη «έκρυβε» η σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον προημιτελικό του Ισπανικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

 

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει κανονικά το παρών στο μεγάλο «ραντεβού» ενώ αντίθετα για άγνωστους λόγους, από την προπόνηση απουσίαζε ο Πέπε για άγνωστους λόγους.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αμυντικός προοριζόταν για το κέντρο της «Βασίλισσας» καθώς ο Σάμι Κεντίρα είναι εκτός εδώ και καιρό, κάτι που σημαίνει ότι αν και ο Πέπε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπυ.

 

Στο άλλο στρατόπεδο κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία, με τον Γκουαρντιόλα να «ντοπάρει» τους παίχτες του ψυχολογικά, για θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να έχουν το πάνω χέρι στην ρεβάνς που θα γίνει στην Καταλονία.

 

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα γίνει την Τετάρτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις  11 το βράδυ, ώρα Ελλάδος.