Skip to main content

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχουν συνάντηση αυτές τις μέρες για να συζητήσουν για μεταγραφές και το συμβόλαιο του Ισπανού.

 

Αυτό λογικά θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να θέλει να κάνει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στο Βαλβέρδε. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Ισπανός θα ζητήσει αυτή η κουβέντα να γίνει στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

Το άλλο και ίσως, για αυτή τη περίοδο, σημαντικότερο θέμα, είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδος ενόψει Ιανουαρίου.

 

Αν και ο Βαλβέρδε ήθελε και επιθετικό, οι τελευταίες επιδόσεις του Μάρκο Πάντελιτς, φαίνεται πως άλλαξαν τα σχέδια του Ισπανού. Έτσι όλοι στον Πειραιά περιμένουν να δουν τη κατάληξη θα έχει η υπόθεση Ντιόγκο και μετά θα σκεφτούν για το αν κινηθούν η όχι για άλλο στράικερ.

 

Η άλλη θέση που «καίει» τους πρωταθλητές είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Κοστάντζο να μη θέλει να λύσει το συμβόλαιο του έτσι εύκολα(ζητάει τους μισθούς όλου του συμβολαίου του). Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνει ο Αργεντινός δύσκολα θα δούμε μεταγραφή σε αυτή τη θέση, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με τον Μέγιερι.

 

Σε ότι αφορά το κέντρο, πιθανή είναι η επιστροφή του Τάτου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο.