Skip to main content

Η ώρα του ντέρμπυ έφτασε και το Sporty Gossip σας παρουσιάζει,  με λίγα λόγια, το ποιοι είναι ικανοί να αλλάξουν την ιστορία του παιχνιδιού…

 

Στέφανος Καπίνο: Το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα δώσει απόψε ο 17χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και σίγουρα η αγωνία του ¨χτυπάει¨ κόκκινο. Μένει να δούμε αν μετά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ικανός να αντέξει και με αντίπαλο τον «Αιώνιο»

 

Αττίλα Μέγιερι: Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για τον Μέγιερι. Στα θετικά για εκείνον είναι ότι αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της ομάδος.

 

Αμυντική λειτουργία ΠΑΟ: Μπορεί στην επίθεση να ¨πετάει¨ φωτιές αλλά στην άμυνα δέχεται πολύ εύκολα γκολ με τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι να είναι οι αδύναμοι κρίκοι.

 

Κέντρο Ολυμπιακού: Μπορεί να είναι ίσως το δυνατότερο σημείο των Κόκκινων, αλλά η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να αλλάξει πολύ τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρει κάποιο τρικ για να μη φανεί το κενό του Αργεντινού.

 

Σεμπάστιαν Λέτο: Ο «Σέμπα» είναι σε δαιμονισμένη κατάσταση και δεν έχει σταματήσει να σκοράρει. Σήμερα όμως θα είναι αυτός που θα ¨σηκώσει¨ το βάρος των περισσότερων αποδοκιμασιών. Όταν σκοράρει ο Παναθηναϊκός δεν χάνει.

 

Τζεμπούρ-Μιραλάς: Οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού έχουν καλή προϊστορία με τους Πράσινους και σίγουρα όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, θέλει να την συνεχίσουν με γκολ σήμερα.

 

Διαιτητής: Ο Γιάχος έχει το παρατσούκλι του «καρτάκια» και πολλές φορές δεν αφήνει να παιχτεί παιχνίδι. Αν βγάλει και σήμερα τόσες κάρτες, τότε πολύ πιθανόν να δούμε και πολλές κόκκινες…