Skip to main content

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει, ο Φερνάντο Σάντος, την Εθνική Ελλάδος στο σημερινό αγώνα με την Ρουμανία (21.30 Connex tv), για το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2012.

Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού, είναι, εκτός του να συνεχίσει το αήττητο σερί της ''γαλανόλευκης'', να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα σε ένα παιχνίδι που θα γίνει σε Αυστριακό έδαφος.

 

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Αριστερά της άμυνας θα είναι ο Γιαννούλης και δεξιά ο Μανιάτης. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μαλεζάς και Παπασταθόπουλος. Τριπλέτα στο κέντρο θα είναι οι Μάκος, Καραγκούνης και Τζιόλης με τον Κονέ να είναι δεξί εξτρέμ και τον Χαριστέα αριστερό. Στη κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στο πάγκο της Ελλάδος θα βρίσκονται οι Καπίνο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Εκτός έμεινε ο Χαλκιάς λόγω γαστρεντερίτιδας.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του Άλταχ, ενώ τον αγώνα θα διευθύνει ο Αυστριακός ρέφερι Γκανγκλ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάουμαν και Αϊμαν.