Skip to main content

Περιμέναμε να τη δούμε να τα δίνει όλα στο προσεχές παιχνίδι-ρεβανς με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το έκανε νωρίτερα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω της τις απανωτές ήττες πρωταθλήματος με Τσέλσι και Λίβερπουλ και επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο 28’ οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα μιας κι οι φιλοξενούμενοι έκαναν όλο το παιχνίδι διατηρώντας και την κατοχή της μπάλας. Ο Φάμπιο με προβολή ήταν ο σκόρερ του 1-0.

Οι «κανονιέρηδες» δεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά μετά το τέρμα που δέχτηκαν, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Φαν Πέρσι και τον Νασρί αλλά το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης δεν ερχόταν.

Κι ενώ οι Λονδρέζοι πίεζαν με την έναρξη του β’ μέρους, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έφτασε πάλι σε ένα δεύτερο γκολ με τον Ρούνεϊ στο 48’. Όλο το γυρόφερνε η Άρσεναλ αλλά τίποτα. Ο Φαν Ντερ Σάαρ μάλλον πρέπει να ανάψει λαμπάδα μετά το σημερινό!

Συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον):Φαν Ντερ Σαρ, Μπράουν, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά (81' Σκόουλς), Ράφαελ (64΄ Γκιγκς), Γκίμπσον, Οσέι, Φάμπιο (46΄ Βαλέντσια), Ρούνεϊ, Ερνάντες

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Σανιά, Κονσιελνί, Τζουρού, Γκιμπς, Ντενίλσον (59΄ Σαμάκ), Ντιαμπί (72΄ Ράμσεϊ), Γουίλσιρ, Αρσάβιν (72΄ Ροζίτσκι), Φαν Πέρσι, Νασρί